Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2010 10:16 - Тайната мисия на X-37B - климатично оръжие?
Автор: 4a4i Категория: Технологии   
Прочетен: 1677 Коментари: 1 Гласове:
1



image    Метеорологично и геофизическо оръжие са използвани, за да предизвикат аномалните горещини в Русия това лято, смятат учени, цитирани от световните медии.

Вече съществува такова оръжие според Мишел Чусадовски - професор по икономика в Отавския университет (Канада), изучавал официалните документи на военните ведомости в програмата на HAARP (High-frequency Active Auroral Research Programme).

Това становище е подтвърдено и от представители на BBC.

Чусадовски смята, че щом такава технология съществува, тя не може да се използва за мирни цели. Той също така добавя, че това е оръжие за масово поражение и че особеността на такъв тип оръжия се крие във факта, че жертвата няма как да се досети, че то се използва срещу нея.

Аномалните горещини в Русия се застояха повече от месец, като нямаше никакви дъждове в централните части. Пожарите, които започнаха в средата на юли превърнаха страната в невъзможно за живеене място - от всякъде миришеше на крематориум, на изгоряла плът. Хората буквално се задушаваха, други сами се евакуираха с децата си, трети изгаряха под покривите на селските си къщи.

Николай Левашов - руски учен, академик, автор на фундаментални изследвания в областта на мирозданието, говори също за HAARP - наземна станция в Аляска с мощни антени, които могат да създадат мощни излъчвания, водещи до промяна в климата.

Според него не са случайни аномалните горещини и пожарите в Русия. Той смята, че е използвано не само метеорологично оръжие, но и геофизично.

Климатично оръжие се е разработвало както в Съветския съюз, така и в САЩ, казва Левашов. След разпада на СССР учените, които са го разработвали, са примамени на американска страна.

Метеорологичното оръжие работи на доста лесен принцип, обяснява ученият.

Наземните станции като HAARP изпращат мощни излъчвания към спътници, които се движат със скоростта на Земята, т.е. те сякаш не се движат, а са увиснали над една точка над земната повърхност.

На тези спътници са разположени приемо-предавателни антени, на които не е необходима голяма мощност, понеже те я получават от Земята, от тези станции, разположени на Аляска, в Норвегия и Гренландия.

Спътниците се координират в зависимост от това към коя точка от Земята трябва да се изпрати излъчването от наземните станции, за да се създаде въздействие върху озоновия слой и той да се пробие, посредством йонизация.

Тя се предизвиква от факта, че спътниците си взаимодействат, лъченията се наслагват. В този момент повърхностния слой на Земята не е защитен и през тази дупка започват да прониква космическо лъчение и ултравиолетови лъчи.

Там, където се направи такава дупка, започват масови горещини.

При геофизичното оръжие пък се използва принципа на увеличаване на топлопроводността на земната кора. При това въздействие магмата значително повече разгрява както долните, така и горните слоеве на земната повърхност.

Дори да се премахне въздействието на геофизичното оръжие, земята изстива доста бавно.

По този начин двойното въздействие предизвика своеобразна клопка за антициклона.

Именно това смята, че се е случило в Русия това лято академик Левашов - облъчване отгоре и загряване отдолу, което е довело до аномалните температури.

Април 2010: Пентагонът  изстрелва безпилотен космически кораб X-37B. Мисията му е секретна.

Самият кораб може да променя траекторията и орбитата си. Учени смятат, че е възможно да е ретранслатор на HAARP и също да е част от климатичните промени, настъпили в Русия през лятото на 2010 г. Дори подозират, че е причинител на пожарите.

Самите пожари възникват около стратегически обекти като бази, в които се съхраняват боеприпаси.

Според Левашов това не е случайност, а скрито нападение. Неговата теза относно пожарите достига и до заключенията, че те са били създадени с цел да се унищожат посевите на страната, за да се подпише документ за закупуване на ГМО-продукция от САЩ.

След 20 юли пък се наблюдава понижаване на температурите в Европа. В следствие на това атмосферния фронт се насочва към Русия.

Левашов смята, че в този момент, над въздушното пространство на Западна Европа са били разпръснати съответните ингредиенти, предизвикващи проливни дъждове в Полша, Чехия, Германия и други страни, които взеха хиляди жертви от мирното население.

Не е ли климатичното оръжие заплаха и за Европа?! В Русия умират от жега буквално, а в Европа ни давят.



Тагове:   оръжие,   мисия,


Гласувай:
1



1. анонимен - Звучи повече параноично отколкото ...
08.09.2010 11:47
Звучи повече параноично отколкото разумно. Разсъжденията са логични, когато става дума за неподвижна/стационарна изолирана система с определени физични параметри. Да, ама не. Независимо, ОАЦ е обвързана с цялата Земя и не може нечие мнение да я откъсне и изолира, само защото нейната динамика не му се връзва с предположенията и заключенията. С преноса на енергия в микровълновия обхват и фокусирането му върху площ с фиксирани и достатъчно малки размери, би могло да се постигне определен ефект. Примери от битово естество за подгряване и изпичане на чиния манджа колкото щеш. Но загряването на няколко хиляди квадратни километра земна площ с разнороден състав и релеф не става така лесно. Като изключим Бате Райко/Слънцето, всякакви други и най-вече човешки напъни са несъстоятелни, с малък и почти нищожен спрямо мащаба и времето ефект. Но нека не изпадаме в детайли за баланса на погълнатата и излъчената енергия от земната повърхност в произволна точка от нея, защото ще трябва да минем поне един половиндневен опреснителен курс по физика, без гаранции за крайния резултат! Не искам и да Само ще спомена, че само около 51% от достигналата до повърхността на Земята енергия се абсорбира, преди да започне обратното й излъчване... (http://eosweb.larc.nasa.gov/EDDOCS/radiation_facts.html).
Но преди да изпаднем в поредната провокирана параноя нека се пробваме да помислим за нещо друго, свързано с х'американците и техните интереси - много милиардните щети, които те търпят ежегодно от торнада и урагани. Е, що са толкова тъпи за да не насочат усилията си в решаването и елиминирането на тези наистина скъпи за бюжета проблеми - в края на краищата всички тези явления са последица от дейността на общата атмосферна циркулация (ОАЦ) и тенерирането й от обширните морски пространства, а от друга страна водата е доста по-приемлива като физическа среда за подобен вид опити. Вместо да се занимават да подгряват Подуралието на Русия и да им водят климатични атаки, войни и други дивотии? Тъпичко е!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: 4a4i
Категория: Други
Прочетен: 39947
Постинги: 23
Коментари: 1
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930